yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya namuslu ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması beklenen kazançlı etkilerini en aza indirir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye intibak ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapısı elbette hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları düzgün bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, yangın kapısı bapnın hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page